Poliţiştii din Teleorman au demarat o anchetă după ce un tânăr a sunat la 112 şi a anunţat că este ţinut într-un imobil împotriva voinţei sale, fiind agresat. Ancheta a relevat că incidentul s-a produs după ce victima a cunoscut o femeie pe o reţea de socializare, iar patru persoane l-au urcat cu forţa într-o maşină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 03.08.2022 prin SNUAU 112 am fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr ar fi fost ţinut împotriva voinţei sale într-un imobil din localitatea Brânceni si asupra căruia s-au exercitat acte de violenţă. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă  din cadrul Secţiei 1 Politie Rurală Alexandria care a constatat faptul că persoana respectivă, cu domiciliul în oraşul Drăgăşani, jud. Vâlcea, ar fi cunoscut pe o reţea de socializare o persoană de sex feminin din comuna Brânceni”, a transmis, joi, IPJ Teleorman.  

Sursa citată a precizat că, în baza informaţiilor obţinute a reieşit faptul că, cel în cauză ar fi fost luat cu forţa si urcat într-o autoutilitară după care a fost dus într-o locuinţă din localitatea Brânceni. 

”În urma activitaţilor desfaşurate au fost identificate 4 persoane, toate din comuna Brânceni, jud. Teleorman care au fost conduse la sediul Politiei, pentru audieri”, au mai precizat poliţiştii.   

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi loviri sau alte violenţe. 

  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.