O fetiţă de 5 ani care traversa prin loc nepermis pe DN 51 a fost accidentată, marţi seară, de o maşină condusă de un bărbat de 32 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au fost sesizaţi, prin apel la numărul unic de urgenţă 112, despre producerea unui accident rutier pe DN 51, în localitatea Brânceni. Cercetările preliminare indică ipoteza că un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Conţeşti, judeţul Teleorman, ar fi acroşat un pieton angajat în traversarea neregulamentară a DN 51, prin loc nepermis, o minoră în vârstă de 5 ani, din comuna Brânceni”, a transmis, marţi seară, IPJ Teleorman.

Sursa citată a precizat că, în urma impactului, a rezultat rănirea pietonului, copila fiind transportată la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale.

”Rezultatul testării cu aparatul etilometru a indicat faptul că bărbatul care conducea autoturismul nu se afla sub influenţa alcoolului la momentul producerii evenimentului rutier. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria”, a mai transmis sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.