Un adolescent de 16 ani a murit, duminică, într-un accident rutier produs în judeţul Teleorman. El se afla pe locul din dreapta într-o maşină care a intrat într-un şanţ şi s-a răsturnat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În ziua de 2 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 5 poliţie rurală Dobroteşti s-au sesizat cu privire la faptul că pe DN 65 A, pe raza comunei Dobroteşti, sat Merişani a avut loc un accident rutier”, a transmis, duminică, IPJ Teleorman.

Sursa citată a precizat că o maşină condusă de un bărbat de 35 de ani, din cauze care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi pierdut controlul autoturismului şi a lovit şanţul adiacent părţii carosabile, răsturnându-se pe câmp,  în partea dreaptă a direcţiei sale de mers.

”În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul unui tânăr în vârstă de 16 ani din comuna Dideşti,  pasager pe locul din dreapta al autoturismului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, au mai transmis poliţiştii.

Aceştia au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.