Un accident rutier s-a produs, sâmbătă, pe DN 52, în judeţul Teleorman, iar un bărbat a murit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pe DN 52, între localităţile Furculeşti şi Alexandria a avut loc un accident rutier. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri care au stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de  49 de ani, din municipiul Turnu Măgurele, judeţul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 52, a părăsit partea carosabilă lovindu-se de un copac. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto”, a transmis, sâmbătă, IPJ Teleorman.  

La rândul lor, reprezentanţii Centrului Infotrafic au precizat că accidentul s-a produs când şoferul încerca să depăşească o altă maşină.  

”Conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului într-o manevră de depăşire a altui vehicul, a părăsit suprafaţa carosabilă şi a intrat într-un copac. Traficul rutier se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei”, a transmis Infotrafic.  

În cauză poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.