Un bărbat de 27 de ani care a adresat injurii angajaţilor unui magazin din Târgu Mureş, având la el un cuţit, şi care apoi a ameninţat că se aruncă de la etajul al cincilea al unui bloc a fost convins de un negociator al Poliţiei să renunţe la gest. El a fost imobilizat de poliţişti şi dus la spital, întrucât s-a rănit după ce a spart un geam, ulterior fiind transportat la o clinică de psihiatrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Mureş, Poliţia municipiului Târgu Mureş a fost sesizată, vineri seară, prin 112 despre faptul că, la un magazin de pe strada Înfrăţirii, o persoană ar fi adresat injurii angajaţilor, având la spate un cuţit.
 
Poliţiştii au constatat că sesizarea se confirmă, persoana nemaifiind găsită însă acolo, întrucât a fugit în momentul apelului la 112.
 
”În vederea depistării acestuia, în zonă au fost dirijate mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi. În jurul orei 18.40, cel în cauză, respectiv un bărbat de 27 de ani, a fost identificat, ameninţând că se aruncă de la balconul unui apartament de la etajul 5 al unui bloc de pe aceeaşi stradă, manifestând un comportament agitat. Pentru asigurarea intervenţiei specifice acestor semnalări, la faţa locului a fost dirijat negociatorul I.P.J. Mureş, care, în urma discuţiilor purtate a reuşit să convingă persoana să renunţe la intenţiile sale”, a arătat IPJ Mureş.
 
Poliţiştii l-au imobilizat pe bărbat, el fiind transportat la o unitate medicală în vederea evaluării stării sale şi acordării îngrijirilor de specialitate, iar ulterior la o clinică de psihiatrie.
 
De asemenea, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, având în vedere faptul că bărbatul s-ar fi rănit prin spargerea geamurilor de la balconul de unde ameninţa că se aruncă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.