Tânărul de aproximativ 18 ani scos de către scafandri, duminică seară, din apele unui lac din satul Sinteşti, comuna ilfoveană Vidra, a fost transportat cu manevre de resuscitare în curs la Spitalul "Bagdasar Arseni", din Capitală, după ce echipa medicală trimisă în zonă a început la faţa locului aceste manevre.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov, Adrian Marin, duminică seară, specialiştii ISU au fost solicitaţi să intervină pentru scoaterea unui tânăr de aproximativ 18 ani din apele unui lac artificial din satul Sinteşti, comuna ilfoveană Vidra.

Mai mulţi scafandri au început căutările în lac, iar după aproximativ o oră şi jumătate tânărul a fost scos din apă.

Echipa medicală trimisă la faţa locului a început manevrele de resuscitare.

Ulterior, potrivit aceleiaşi surse, tânărul a fost transportat cu manevre de resuscitare în curs la Spitalul "Bagdasar Arseni", din Capitală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.