Tânărul care a jefuit o agenţie de pariuri din Craiova, de unde a furat 7.000 de lei, a fost reţinut sâmbătă seara pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, Mădălin B. (24 de ani) din Craiova a fost reţinut pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

El urmează să fie prezentat duminică magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul a jefuit vineri seară agenţia de pariuri,  de unde a furat 7.000 de lei, după ce a ameninţat o angajată cu un pistol, fiind identificat şi prins de către poliţişti sâmbătă după-amiază.
 
Pistolul folosit la jaf părea a fi unul de jucărie, dar după expertizare s-a stabilit că este un pistol neletal, din cate goria celor care nu sunt supuse autorizării. În urma percheziţiei făcute la domiciliul tâbărului a fost recuperat integral şi prejudiciul.

Vineri, în jurul orei 22.45, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că un bărbat a pătruns într-o agenţie de pariuri din centrul Craiovei şi a cerut angajatei banii încasaţi, ameninţând-o cu un pistol.

După ce a luat banii, bărbatul a fugit din agenţia de pariuri. Angajata unităţii nu a fost rănită în urma acestui incident. De asemenea, imaginile de pe camerele de supraveghere din interiorul unităţii au relevat că bărbatul nu purta cagulă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.