Poliţiştii au extins cercetările în cazul tânărului de 21 de ani din Brăila care a provocat distrugeri într-o bancă din Brăila, de unde nu a putut scoate o sumă de bani. El este cercetat acum pentru distrugere, dar şi pentru lovire sau alte violenţe, întrucât a agresat o angajată a unităţii bancare. Tânărul a fost internat la Psihiatrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan, în urma cercetărilor făcute în cazul tânărului de 21 de ani care a provocat un scandal de proporţii într-o bancă din municipiu, producând şi distrugeri, s-a stabilit că, în timpul incidentului, una dintre angajatele unităţii a fost agresată de bărbat.

Astfel, în cauză se fac cercetări pentru distrugere şi lovire sau alte violenţe. Totodată, faţă de tânărul respectiv a fost luată masura internării medicale intr-un spital de psihiatrie.

Marţi dimineaţă, tânărul de 21 de ani, care este clientul băncii respective, a mers la o unitate din municipiul Brăila pentru a-şi scoate o sumă de bani dintr-un cont. Pentru că nu îndeplinea condiţiile necesare care să permită realizarea acestei tranzacţii, mai precis pentru că avea cartea de identitate expirată, tânărul s-a înfuriat, a început să ameninţe angajaţii băncii şi a distrus mobilierul din jur.

Ulterior, el a părăsit unitatea bancară, dar a fost prins de jandarmi, încătuşat şi predat Poliţiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.