Tânărul care a aruncat cu diverse obiecte în trecători, în Mamaia, printre care un scaun şi o sticlă, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Română a anunţat, vineri, că tânărul care s-a filmat în tmp ce aruncă obiecte pe geam, în maşini şi către două tinere, dar şi care a umilit mai multe persoane, a fost reţinut pentru 24 de ore.
 
”În acest moment, el a fost reţinut pentru 24 de ore. Va trebui să explice motivele pentru care a avut acest comportament, deşi nu există o logică în tot ce a făcut. Un asemenea comportament este complet intolerabil. Dacă vrei să fii celebru sau vrei să fii apreciat, fă-o legal şi într-un mod civilizat”, a transmis Poliţia Română.
 
Zilele trecute, pe internet, au apărut imagini în care un tânăr, se filma în mai multe ipostaze.
 
El a aruncat, de la balcon, o sticlă de şampanie spre două fete şi un scaun pe maşinile parcate. De asemenea, i-a promis unei mame o sumă de bani pentru a-şi ucide fiul şi i-a aruncat ochelarii de vedere unui tânăr peste balcon.
 
De asemenea, a provocat persoane din preajma sa şi a încercat să sugrume un tânăr, folosind o tehnică de lupte.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.