O tânără de 18 ani este căutată de poliţişti, după ce a dispărut din Sectorul 3 al Capitalei. Ea a plecat vineri în parc cu fiul său de un an, dar nu a mai revenit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 5 noiembrie 2023, Poliţia Capitalei a fost sesizată despre dispariţia unei tinere, care în cursul zilei de 3 noiembrie a.c., a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 3, pentru a merge în parc, împreună cu fiul său minor, în vârstă de un an şi nu a mai revenit până în prezent”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că tânăra dispărută se numeşte  SACHELARESCU DENISA FELICIA, este în vârstă de 18 ani şi are următoarele semnalmente:

  • Înălţime: 1,60 m, greutate 55 kg, faţă ovală, ten alb, păr negru, ochi negri.
  • La data dispariţiei purta haine de culoare neagră.

”Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112”, a mai transmis sursa citată.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.