Tânăra care a intrat cu maşina, luni, într-un grup de oameni, rănind patru persoane şi avariind două autoturisme parcate, pe marginea DN 2, în judeţul Buzău, are carnet de şofer profesionist, ea conducând de circa un an un TIR. Tânăra a provocat accidentul în momentul în care se uita la o tamponare care se produsese între localităţile Potârnicheşti şi Gura Câlnăului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc la orele prânzului, pe DN 2 E 85. Iniţial, în zonă s-a produs o tamponare între o dubă şi un autoturism, o persoană fiind rănită.

La scurt timp de la producerea acestei tamponări, un alt accident cu urmări mult mai grave s-a produs din cauza tinerei de 23 de ani care conducea un autoturism Dacia şi care a făcut o depăşire riscantă, uitându-se la urmările primului accident.

Accident Potarnichesti camera supraveghere from stiridebuzau on Vimeo.

Maşina tinerei, scăpată de sub control, a intrat într-un grup de persoane, rănind patru oameni şi avariind două maşini parcate. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale unui centru de dezmembrări auto din zonă se observă cum un grup format din mai multe persoane se află  între două maşini parcate si se uită accidentul produs în zonă. Autoturismul condus de tânără se vede intrând în depăşirea unui TIR, după care şoferiţa pierde controlul maşinii şi loveste în plin grupul de oameni, autoturismul tinerei de 23 de ani oprindu-se apoi în două maşini parcate pe marginea drumului,.

Patru persoane, membre ale aceleiaşi familii, între victime aflându-se şi un copil, au fost rănite şi au fost transportate la spital.

"Am intrat în depăşirea TIR-ului, mi-am dat seama că vine altă maşină de pe contrasens şi am tras dreapta de volan, am derapat şi apoi nu mai stiu ce s-a întâmplat." a declarat ulterior tânăra.

Politiştii spun că tânăra are permis de sofer profesionist şi conduce un TIR.

După accidentul pe care l-a produs, tânăra este cercetată pentru vătămare corporală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.