Un tânăr de 17 ani a fost reţinut de poliţiştii Secţiei 5 din Bucureşti pentru tentativă de furt calificat după ce a fost observat, noaptea, în incinta unei unităţi bancare din Sectorul 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia Capitalei a anunţat, vineri, că poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie au fost sesizaţi, joi seară, de către un agent al unei firme de pază, cu privire la faptul că, în interiorul unei societăţi bancare din Sectorul 1, s-ar afla o persoană. Ulterior, poliţiştii au fost sesizaţi şi prin apel 112, de către dispecerul firmei de securitate.

Astfel, poliţiştii au ajuns acolo pentru a asigura şi supraveghea zona.

”Imediat, poliţiştii au pătruns în incinta unităţii bancare, iar din verificările efectuate la faţa locului, persoana a fost depistată în curtea interioară a unui imobil învecinat cu banca. Tânărul a fost prins şi imobilizat, iar în urma efectuării controlului corporal, asupra acestuia au fost depistate mai multe obiecte contondente”, a arătat sursa citată.

El a fost dus la sediul subunităţii pentru stabilirea situaţiei de fapt şi împrejurărilor în care s-a produs fapta. Ulterior, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat în faţa magistraţilor cu propuneri legale.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 5 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru tentativă de furt calificat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.