Un tânăr de 22 de ani din Cluj-Napoca a fost reţinut de procurorii DIICOT Covasna după ce a fost prins în flagrant când încerca să vândă aproape un kilogram de cannabis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Române, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna, împreună cu procurorii DIICOT - B. T. Covasna, au prins în flagrant, joi, la Cluj-Napoca, un tânăr de 22 de ani, în timp ce ar fi încercat să vândă aproximativ un kilogram de cannabis, pentru 25.000 de lei.
 
Tot joi, poliţiştii au ridicat 300 de grame de cannabis, un cântar electronic şi un grinder metalic, în urma unei percheziţii domiciliare la adresa unde bărbatul ar fi locuit fără forme legale.
 
Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc.
 
urmând ca vineri să fie prezentat Tribunalului Covasna cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.
 
Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca şi al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.