Un tânăr de 27 de ani din Râmnicu Sărat, aflat la volanul unei maşini de lux, a fost prins de radar în judeţul Buzău în timp ce conducea cu 204 kilometri la oră, el rămânând fără permis şi fiind amendat contravenţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, Doiniţa Mihalache, tânărul de 27 de ani din Râmnicu Sărat a fost prins de radar în timpul unei acţiuni având ca scop sancţionarea şi descurajarea şoferilor care conduc cu viteză pe drumurile naţionale.

În timpul acţiunii, aparatele radar care au acţionat pe principalele artere de circulaţie au înregistrat peste 240 de autovehicule ce au depăşit regimul legal de viteză, iar în 18 situaţii s-a impus reţinerea permisului de conducere.

Cea mai mare viteză a fost înregistrată de un aparat radar ce acţiona pe DN 2 E 85, în afara localităţii Racoviţeni, şi anume 204 Km/h în cazul unui tânăr de 27 de ani, din municipiul Râmnicu Sărat, aflat la volanul unui BMW şi care se îndrepta dinspre Buzău spre casă.

Tânărul a fost amendat şi a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile

De asemenea, în ultimele 24 de ore, poliţiştii din Buzău au întocmit patru dosare penale după ce au depistat în trafic conducători auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice sau care au condus autovehiculul fără a deţine permis de conducere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.