Un tânăr de 19 din Focşani, angajat al unui service auto, a fost transportat în comă la Spitalul Bagdasar Arseni, din Bucureşti, după ce, în timp ce se afla la serviciu, janta unui cauciuc pe care-l umfla a explodat, lovindu-l puternic la cap.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţie Vrancea, accidentul a avut loc la un service auto din Focşani şi a fost anunţat la 112 de către patronul societăţii.

În urma anchetei, s-a stabilit că  un angajat al firmei de întreţinere şi reparare autovehicule din Focşani, în timp ce făcea presiunea unei roţi de motostivuitor, o parte componentă a jantei a cedat şi l-a lovit pe muncitor în cap.

Tânărul de 19 ani a fost preluat de un echipaj al S.A.J. Vrancea şi transportat la Spitalul Judeţean din Focşani.

Ulterior, din cauza stării grave în care se afla, tânărul a fost transferat la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti, el fiind diagnosticat cu fracturi craniene, comă de gradul III.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului de muncă.

Evenimentul este anchetat şi de inspectori din cadrul ITM Vrancea, fiind considerat accident de muncă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.