Un tânăr de 26 de ani din judeţul Ialomiţa a fost prins, duminică, în timp ce conducea cu aproape două sute de kilometri la oră pe un drum european din judeţul Brăila. El a fost condus la sediul Poliţiei pentru audieri şi verificări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Brăila, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat, duminică, un tânăr de 26 de ani, din judeţul Ialomiţa, în timp ce conducea un autoturism, pe DE 584, cu viteză excesivă.

Tânărul a fost surprins între localităţile Valea Cânepii şi Albina, circulând cu viteza de 193 de kilometri la oră.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

El a fost condus la sediul Poliţiei Rutiere, unde este şi la ora transmiterii acestei ştiri, fiind audiat, iar poliţiştii fac verificări.  

Deocamdată, nu s-au dispus măsuri. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.