Un tânăr în vârstă de 23 ani, principalul suspect în cazul a două tâlhării produse la sfârşitul săptămânii trecute în municipiul Alexandria, a fost reţinut de către poliţişti. Bărbatul are antecedente penale şi fusese liberat din penitenciar în luna mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat dat publicităţii vineri de către Poliţia Judeţeană Teleorman, bărbatul în vârstă de 23 de ani este din Alexandria, a fost condamnat anterior pentru alte infracţiuni săvârşite cu violenţă şi fusese liberat din penitenciar în cursul lunii mai a acestui an.
 
Victimele sunt o femeie în vârstă de 37 de ani care a fost bătută şi căreia agresorul i-a furat un portofel şi sacoşa în care se aflau câteva cumpărături şi o femeie de 67 de ani, care a fost de asemenea lovită şi căreia i s-a furat geanta pe care o purta pe umăr.
 
El a fost prins la o săptămână după ce le-a atacat pe cele două femei, la distanţă de câteva ore, în Alexandria. Unul dintre atacuri a avut loc în scara unui bloc, iar celălalt s-a produs pe stradă. Cercetările continuă sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.