Un tânăr de 23 de ani din judeţul Bihor, care a schingiuit o pisică, aruncând-o cu putere pe asfalt, a fost reţinut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 17 august a.c., poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, au documentat activitatea infracţională a unei persoane bănuite de schingiuirea animalelor”, anunţă, vineri, IGPR.

Sursa citată a precizat că, în urma apariţiei pe o reţea de socializare a unui filmuleţ, în care o persoană schingiuia o pisică, poliţiştii s-au sesizat din oficiu, au demarat cercetările şi au identificat un tânăr, de 23 de ani, din comuna Tinca, judeţul Bihor.

”Din cercetări a reieşit că, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 12:00, în timp ce se afla pe strada Emanuil Gojdu, din localitatea Tinca, ar fi schingiuit o pisică comunitară, de rasă comună, pe care ar fi prins-o de coadă şi ar fi aruncat-o la o distanţă de aproximativ 7 metri. În urma agresiunii, pisica s-a izbit cu putere de trotuar, iar apoi s-a refugiat într-o curte”, a mai transmis sursa citată.

Ulterior, tânărul ar fi postat imaginile pe o reţea de socializare.

”În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de schingiuirea animalelor, iar, în urma administrării probatoriului, bănuitul a fost reţinut, pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor”, a mai transmis Poliţia.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.