Un tânăr de 21 de ani din judeţul Ilfov, suspectat de agresiune sexuală şi lovire sau alte violenţe, este audiat, joi seară, la sediul Secţiei 9 Poliţie Bucureşti. El a agresat o fată de 17 ani, în scara blocului. Bărbatul a fost prins în urma unui apel la 112.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Capitalei, joi seară, este audiat la sediul Secţiei 9 Poliţie un suspect de comiterea infracţiunilor de agresiune sexuală şi lovire sau alte violenţe, fapta fiind comisă marţi. 

”Bărbatul de 21 ani, din judeţul Ilfov, fost indicat de o persoană care a sunat la 112 şi a transmis informaţia. Se desfaşoară activităţile procedurale necesare, la finalizare urmând să fie dispuse măsuri”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Suspectul a fost prins de poliţiştii din oraşul Pantelimon. 

Marţi seară, o femeie a sesizat că fiica sa de 17 ani a fost acostată în scara blocului de un tânăr necunoscut, de aproximativ 20 de ani, care a atins-o în zona intimă şi a lovit-o cu palma peste faţă.

Poliţiştii au demarat cercetările şi au prelevat probe. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.