Un tânăr de 18 ani a ajuns în stare gravă la spital joi dimineaţă, după ce a căzut de pe un pod cu o maşină furată. Maşina a luat foc şi a fost distrusă în totalitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Buzău, în timp ce conducea autoturismul pe DN10, pe directia Buzău către Braşov, un tânăr de 18 ani, din Berca, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, maşina rasturnându-se de pe un pod în afara părţii carosabile. În urma impactului cu solul, maşina a luat foc şi a fost distrusă în totalitate.

Pompierii din localitate Mărunţişu au intervenit pentru stingerea acesteia, însă nu au mai putu salva nimic din autoturism.

Tânărul de 18 ani, semiconştient, a fost rănit grav, preluat de o ambulanţă şi transportat la spital.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că bărbatul aflat la volan nu avea permis de conducere şi pe deasupra mai consumase şi alcool, etilotestul indicând în cazul său o alcoolemie de 0,30mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, maşina fusese sustrasă din curtea unui localnic din Berca în cursul nopţii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.