Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a declarat că bărbatul care a încercat să se autoincendieze lângă Palatul Victoria marţi nu a fost ignorat de reprezentanţii Executivului şi că era o situaţie legată de o sumă de bani depusă la Fondul Naţional de Investiţii care nu a mai fost recuperată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Era o situaţie legată de Fondul Naţional de Investiţii, o depunere care nu a mai fost apoi recuperată, un proces în instanţă. Sigur că s-a discutat cu persoana respectivă - nu a fost ignorată . (...) Faptul că această discuţie a avut loc nu înseamnă, evident, că s-a găsit şi soluţia de a rezolva chestiunea. Nu ştiu situaţia ulterioară - ce s-a întâmplat cu dânsul. Evident că nu Guvernul l-a trimis acolo (la un spital de psihiatrie - n.r.)", a declarat Dan Suciu, la finalul şedinţei de Guvern, răspunzând unei întrebări. 

El a mai spus că este vorba despre o tragedie personală şi că reprezentanţii Guvernului se interesează de situaţia protestatarului. 

Un bărbat a încercat să se autoincendieze, marţi, lângă Palatul Victoria, dar a fost imobilizat de jandarmi şi transportat la spitalul Elias.

Incidentul s-a petrecut la intrarea în sediul Guvernului, de pe Strada Paris. Bărbatul, care avea autorizaţie pentru un protest lângă Palatul Victoria, a încercat să-şi dea foc cu ajutorul unui spray, dar a fost imobilizat de jandarmii Unităţii Speciale de Protecţie Instituţională.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.