Pompierii din judeţul Suceava au intervenit, sâmbătă, pentru salvarea unui viţel, dintr-o fosă septică adâncă şi îngustă. Proprietarii animalului au fost alertaţi de mama viţelului şi au sunat la 112.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Vatra Dornei au fost solicitaţi să intervină, sâmbătă, în localitatea Dorna Arini, pentru salvarea unui viţel căzut într-o fosă septică cu adâncimea de aproximativ 4metri.  

”Pompierii militari s-au deplasat la locul evenimentului şi au intervenit cu mijloace de primă intervenţie. În sprijinul pompierilor, a intervenit o autoplatformă cu braţ hidraulic, aparţinând autorităţilor locale din comuna Dorna Arini”, a transmis ISU Suceava.  

Autorităţile au precizat că proprietarii animalului au fost alertaţi de mama viţelului şi au sunat la 112. ”Din fericire, bovina nu a suferit leziuni, iar după ce a fost monitorizată de către un medic veterinar, sosit la faţa locului, a fost predată proprietarului”, au mai precizat pompierii.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.