Un bărbat de 47 de ani a murit, vineri seară, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat în judeţul Suceava. O altă victimă a refuzat transportul la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

ISU Suceava a intervenit, vineri seară, la un autoturism răsturnat în afara părţii carosabile, pe raza comunei Cârlibaba.

”La faţa locului s-au deplasat pompierii militari, cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD. În sprijinul militarilor, au intervenit lucrătorii SVSU Cârlibaba şi un echipaj SAJ Suceava”, a precizat sursa citată.

În evenimentul rutier au fost implicate două persoane.

”Din nefericire, una dintre ele (un bărbat în vârstă de 47 de ani), a fost găsită cu leziuni incompatibile cu viaţa, şi s-a declarat decesul. Cea de-a doua victimă (un bărbat în vârstă de 50 de ani), a fost monitorizată din punct de vedere medical, dar a refuzat transportul la o unitate spitalicească”, au mai transmis pompierii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.