Doi fraţi gemeni de 17 ani şi un tânăr de 19 ani au fost reţinuţi, vinei, după ce, cu o zi înainte, alături de alte persoane, au fost implicaţi într-o altercaţie pe o stradă din Fălticeni. S-au folosit inclusiv obiecte ascuţite, un tânăr având nevoie de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 08.09.2022, în jurul orei 13:20 Poliţia Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la o agresiune între mai mulţi tineri, într-o zona centrală a Municipiului Fălticeni. Echipajele deplasate la faţa locului au reuşit detensionarea situaţiei şi identificarea participanţilor, stabilind faptul că, în urma unor conflicte anterioare, manifestate la nivel declarativ, inclusiv prin mesaje pe reţele de socializare, doi fraţi de 19 şi 15 ani din comuna Cornu Luncii i-au agresat pe alţi doi fraţi gemeni de 17 ani din comuna Mălini, aceştia întâlnindu-se întâmplător pe stradă”, a transmis, vineri seară, IPJ Suceava.  

Sursa citată a precizat că fraţii din comuna Cornu Luncii au folosit în timpul agresiunii inclusiv obiecte înţepătoare care au fost ridicate de către poliţişti şi cu care au provocat celor doi fraţi gemeni leziuni superficiale la nivelul unui braţ şi al coapsei. 

”Doar una dintre victime a fost transportată la unitate medicală, însă doar pentru toaletare nefiind vorba de leziuni înjunghiate profunde. Ulterior agresiunii, cei doi fraţi de 19 şi 15 ani au încercat să fugă, însă au fost interceptaţi de un văr şi nişte prieteni ai victimelor aflaţi în zonă şi au fost şi ei agresaţi superficial”, a mai transmis sursa citată.  

Toţi tinerii implicaţi au fost preluaţi în custodia poliţiştilor pentru activităţi procedurale. 

”Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În cursul acestei zile, după  completarea probatoriului, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Poliţia Municipiului Fălticeni au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de trei adolescenţi implicaţi, respectiv cei doi fraţi gemeni de 17 ani şi a tânărului de 19 ani”, a mai precizat IPJ Suceava. 

Aceştia au fost introduşi in arestul IPJ Suceava. 

  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.