Mai mulţi locatari ai unui bloc din municipiul Vatra Dornei, judeţul Suceava, au fost evacuaţi după ce un incendiu a izbucnit în casa scării, la parter, în urma unui scurcircuit la un cablu. O femeie de 43 de ani s-a intoxicat cu fum, fiind monitorizată de medici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
ISU Suceava a anunţat, duminică, faptul că pompierii militari ai Detaşamentului Vatra Dornei au intervenit cu trei autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD B2, cu sprijinul unui echipaj SAJ, la un incendiu izbucnit pe holul parterului unui bloc de locuinţe din municipiul Vatra Dornei.
 
La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la o uşă de intrare într-un apartament, cu pericol de propagare la celalate apartamente.
 
”În urma evenimentului pompierii militari au evacut cinci persoane din interiorul blocului şi alte cinci persoane s-au autoevacuat. O persoană de sex feminin, în vârstă de 43 de ani, a fost monitorizată de către echipajul SAJ, aceasta suferind o intoxicaţie cu fum. Ulterior, aceasta a refuzat transportul la o unitate spitalicească”, a arătat sursa citată.
 
În urma incendiului, s-au degradat şase uşi de intrare în apartamente, precum şi planşeul şi pereţii din beton pe o suprafaţă de aproximativ 15 metri pătraţi.
 
Pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit în urma unui scurtcircuit produs la un cablu defect aflat în holul de la intrare în bloc.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.