Un bărbat a fost trimis în judecată de procurorii suceveni după ce a încercat să violeze o fată de 15 ani, fapta având loc în urmă cu aproape două luni, într-un parc, iar intervenţia unei alte persoane care trecea prin zonă l-a determinat pe acesta să renunţe la gest şi să fugă, el fiind prins în scurt timp de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului a transmis miercuri, printr-un comunicat de presă, că un bărbat a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de tentativă de viol. 
“În noaptea de 02/03 iulie 2020, în jurul orei 02:30, persoana vătămată minoră în vârstă de 15 ani a fost prinsă de inculpat care a condus-o cu forţa într-un parc situat în zona centrală a oraşului Gura Humorului unde inculpatul a prins-o de pantaloni şi a încercat să îi tragă jos de pe ea, moment în care i-a rupt nasturele şi fermoarul de la blugi. În timp ce încerca să se opună, inculpatul i-a solicitat să îl lase să întreţină relaţii sexuale cu ea, victima refuzând şi încercând să scape. La un moment dat, cei doi au căzut pe iarbă, unde persoana vătămată a continuat să se lupte cu inculpatul, care a prins-o cu mâinile de gură şi de gât şi care a încercat să îi dea pantalonii jos”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului. 
Sursa citată a precizat că în zonă şi-a făcut apariţia un alt bărbat care a început să strige la celălalt să lase fata în pace, că îl filmează, iar agresorul a fugit. 
Poliţiştii au reuşit în scurt timp prinderea agresorului, el fiind recunoscut atât de victimă, cât şi de martor. 
Dosarul a fost trimis pentru soluţionare Judecătoriei Gura Humorului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.