Un bărbat de aproximativ 50 de ani din Vatra Dornei, judeţul Suceava, a ajuns la spital, vineri, după ce şi-a pierdut cunoştinţa în urma intervenţiei unui echipaj de jandarmi, oamenii legii folosind materialele din dotare pentru a-l putea încătuşa. Jandarmii fuseseră chemaţi în locul unde avea loc un spectacol folcloric, de către o persoană care a reclamat că fiica sa de 12 ani a fost atinsă indecent şi repetat de bărbat, iar acesta a devenit recalcitrant şi agresiv când i s-a cerut să se legitimeze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava, o patrulă de jandarmerie care asigura măsuri de ordine în zona Parcului Municipal Vatra Dornei, cu ocazia Festivalului de Folclor pentru Copii şi Tineret, a fost sesizată, vineri, de o persoană că în apropierea scenei de spectacol un bărbat a atins-o în mod indecent şi repetat pe fiica sa, în vârstă de 12 ani.

Echipajul de jandarmi a ajuns acolo, l-a identificat pe bărbat şi i-a solicitat să se deplaseze în afara zonei de spectacol, pentru a i se stabilit identitatea.

Atunci, bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a devenit recalcitrant şi agresiv, jandarmii fiind nevoiţi să folosească materialele de intervenţie din dotare.

La scurt timp, bărbatul şi-a pierdut cunoştinţa, iar jandarmii au solicitat imediat echipajul medical pentru acordarea primului ajutor. Bărbatul a fost stabilizat şi transportat la spitalul din localitate, se arată în comunicat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.