Un adolescent de 16 ani, din municipiul Rădăuţi, a fost reţinut de poliţişti, după ce, băut fiind, a furat o maşină cu care a provocat un accident, apoi a fugit de la locul faptei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Suceava, adolescentul a furat maşina dintr-o parcare din faţa unui bloc din municipiul Rădăuţi, profitând de faptul că proprietarul autoturismului lăsase cheia în contact.

După ce a condus aproximativ zece metri, băiatul a încercat să vireze la stânga, însă a lovit un autoturism parcat. Ulterior, adolescentul a coborât din maşină şi a fugit, fiind însă prins de către un locatar care a anunţat Poliţia.  

”În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că minorul nu are permis de conducere pentru nicio categorie auto. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care la spital i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu.

Poliţiştii l-au reţinut pe adolescent pentru 24 de ore, pentru conducere fără permis, furt în scop de folosinţă şi conducerea unei maşini sub influenţa alcoolului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.