Mai multe străzi din municipiul Reşiţa au fost inundate în urma unei ploi torenţiale, luni după amiază, pompierii intervenind cu cinci motopompe pentru evacuarea apei de pe carosabil, dar şi din curţi şi beciuri. Judeţul Caraş Severin se află în continuare sub atenţionare hidrologică Cod Galben până marţi, la ora 3.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş Severin, Elena Tarla, ploaia torenţială a provocat inundaţii în mai multe zone din municipiul Reşita. Astfel, pompierii au intervenit pentru evacuarea apei de pe carosabil dar şi din curţi şi beciuri pe străzile Furnalelor, Rândul 1, Mierlei, Alunilor, Aleea Constructorilor, precum şi în pasajul TMK. Reprezentanta ISU Caraş Severin a precizat că apa nu a afectat locuinţe.

Judeţul Caraş Severin s-a aflat, luni după amiază, sub avertizare meteo Cod Galben de ploi, iar până marţi dimineaţă la ora 3 se află sub avertizare hidrologică Cod Galben pe bazinele Timiş, Bistra şi Belareca.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.