O stradă din Craiova a fost blocată, luni, de administratorul unei societăţi comerciale, cu utilajele firmei, iar poliţiştii au intervenit pentru deblocarea drumului. Administratorul firmei susţine că ar avea bai de recuperat de la consiliul Judeţean, în timp ce instituţia a precizat că există un proces pe rol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj,  poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi luni, cu privire la faptul că pe strada Nicolaescu Plopşor, din Craiova, mai multe utilaje blochează circulaţia.

“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit faptul că administratorul unei societăţi comerciale ar fi dispus angajaţilor să blocheze cu utilajele societăţii strada Nicolaescu Plopşor de la intersecţia cu strada Olteţ până la intersecţia cu strada A I. Cuza. Poliţiştii Biroului Rutier Craiova au intervenit pentru fluidizarea circulaţiei rutiere, iar ulterior strada a fost deblocată, circulaţia vehiculelor desfăşurându-se în condiţii normale”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice şi continuă cercetările în acest caz.

Potrivit Ziarul de Craiova, cel care a decis blocarea drumului este administratorul firmei care construieşte platformele pentru containerele îngropate. El acuză Consiliul Judeţean Dolj de faptul că ar fi întârzit predarea amplasamentelor, deoarece lipseau documentaţiile necesare pentru autorizaţiile de construcţie, iar între timp containerele s-au scumpit şi firma sa trebuie să îşi recupereze banii.

Reprezentanţii Consiliului Judeţean au transmis că există un proces între firma respectivă şi CJ Dolj.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.