Staţia de metrou Eroii Revoluţiei a fost evacuată vineri din cauza unui geamantan suspect. De asemenea, trenurile nu au oprit în staţie. Circulaţia a fost reluată la mai puţin de o oră de la începerea verificărilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Astăzi, în jurul orei 15.00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că in staţia de metrou Eroii Revoluţiei, din sectorul 4, a fost observat un geamantan abandonat. La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă poliţiştii care au dispus măsuri din competenţă. Echipele de pirotehnicieni din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române efectuează verificări", conform Poliţiei Capitalei.
A fost evacuată staţia,  iar garniturile de tren nu opresc până la finalizarea activităţii.
La rândul său, Metrorex anunţă că circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară fără oprire în staţia Eroii Revoluţiei, ca urmare a sesizării unui bagaj abandonat. Conform procedurilor, instituţiile abilitate vor face verificări şi vor lua măsurile care se impun.
Călătorii sunt informaţi cu privire la această situaţie prin sistemul de sonorizare din trenuri şi din staţii.
Începând cu ora 15.44, circulaţia trenurilor de metrou a fost reluată normal.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.