Persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în clădirea Teatrului Maghiar din Cluj şi au sustras bani dintr-un fişet metalic. Sesizarea Poliţiei s-a făcut luni dimineaţă, iar anchetatorii încearcă să stabilească ce s-a întâmplat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 6 decembrie a.c., în jurul orei 06.00, prin intermediul unui apel la numărul unic de urgenţă 112 a fost sesizată pătrunderea unor persoane într-o clădire destinată spectacolelor culturale din municipiul Cluj-Napoca. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj, alături de poliţişti criminalişti , iar din verificările preliminare efectuate la faţa locului a reieşit faptul că în intervalul orar 02.30 – 03.00, persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracţie în interiorul clădirii, fiind sustrasă o sumă de bani dintr-un fişet metalic”, a transmis, luni, IPJ Cluj.  

Clădirea în care s-a pătruns este cea a Teatrului Maghiar din Cluj.  

”Au fost demarate cercetări pentru a se stabili valoarea prejudiciului, existenţa altor bunuri sustrase, fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Totodată, activităţile specifice, derulate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, vizează stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs fapta, identificarea autorilor şi tragerea acestora la răspundere penală”, a mai transmis IPJ Cluj.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.