Soţia lui Renato Marius Tuli a fost reţinută pentru că şi-ar fi ajutat soţul care a evadat pe 6 martie din curtea arestului Secţiei 19 din Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alexandra Tuli a fost reţinută pentru înlesnirea evadării. Soţul ei şi Costel Grosu au evadat duminică după-amiază din curtea arestului Secţiei 19, cel dintâi fiind prins joi seară, iar cel de-al doilea luni, la o zi după evadare.

Zece persoane care i-ar fi ajutat pe cei doi arestaţi de la Secţia 19 să evadeze şi să se ascundă sunt audiate, vineri, la Poliţia Capitalei, iar poliţiştii fac percheziţii la 12 adrese din Bucureşti,Ilfov şi Giurgiu. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Cei doi evadaţi urmează să fie reaudiaţi, potrivit Poliţiei Capitalei.

Poliţiştii şi procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 au extins ancheta în cazul evadării din 6 martie, de la Secţia 19 de Poliţie.

Renato Marius Tuli a fost prins joi seară, în comuna ilfoveană Chitila, unde mai multe rude i-au asigurat cazarea în ultimele zile.

Tuli era arestat pentru infracţiuni informatice, iar Grosu pentru furt calificat. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.