Şoferul cisternei încărcate cu GPL, care s-a răsturnat, vineri după-amiază, pe drumul european 584 Brăila - Slobozia, la ieşirea din localitatea brăileană Bărăganul, a fost scos din cabina autovehiculului şi a fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Bucureşti. Traficul rutier este în continuare blocat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, colonelul Ştefan Stoian, şoferul în vârstă de 44 de ani al cisternei răsturnate în judeţul Brăila a fost scos din cabina autovehiculului şi dus cu elicopterul SMURD la un spital din Capitală. Sursa citată a precizat că bărbatul era conştient când a fost descarcerat şi a fost preluat de un echIpaj SMURD solicitat de la Galaţi.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul în zona în care s-a produs evenimentul este în continuare blocat.

În zonă se aşteaptă o altă cisternă pentru a transvazarea încărcăturii, cisterna fiind încărcată cu 12 tone de GPL şi plecase din Constanţa.

Potrivit sursei citate, un echipaj ISU rămâne la faţa locului şi nu se poate aprecia când va fi reluată circulaţia.

Cisterna încărcată cu GPL s-a răsturnat pe drumul european 584 Brăila - Slobozia, la ieşirea din localitatea brăileană Bărăganul, iar traficul rutier a fost blocat complet.

Din primele date a reieşit că nu ar fi scurgeri din cisternă în urma accidentului.

Conform poliţiştilor rutieri, şoferul cisternei a scăpat maşina de sub control, a lovit un autoturism care circula în faţa sa, după care s-a răsturnat în afara şoselei.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, din motive de siguranţă, pe o distanţă de 300 de metri, autovehiculele au fost deviate pe un drum de exploatare, neasfaltat, paralel cu DN21.

De asemenea, poliţiştii rutieri informează că poate fi folosită şi ruta ocolitoare DJ203 Însurăţei – Zăvoaia – DJ211 – Dudeşti – Tătaru – DJ211B – Bărăganul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.