Şoferii care au ajuns, luni seară, pe şoseaua de centură a Focşaniului au protestat într-un mod inedit, claxonând minute în şir, din cauza modului în care se desfăşoară traficul, afectat de o serie de lucrări de asfaltare care au loc în localitatea Goleşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şoferii blocaţi, luni seară, pe şoseaua de centură a oraşului Focşani au claxonat neîntrerupt timp de trei minute, protestul fiind determinat de faptul că traficul se desfăşoară cu dificultate din cauza lucrărilor de asfaltare de la Goleşti.

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în această seară, până la lăsarea întunericului, pe DN2 (E85) Focşani - Râmnicu Sărat, pe tronsonul kilometric 179+200 – 180+300, în zona localităţii vrâncene Goleşti, se efectuează lucrări de asfaltare. Din acest motiv, circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat în această zonă, pe jumătate de cale”, se arată într-o informare a Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, şoferii sunt sfătuiţi să manifeste înţelegere faţă de situaţia creată şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri şi ale lucrătorilor de la drumuri, prezenţi la faţa locului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.