Patru şoferi au fost prinşi sâmbătă cu viteze între 100 şi 130 de kilometri pe oră pe Splaiul Unirii din Capitală, o zonă unde în ultimele două săptămâni s-au petrecut două accidente grave.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În doar două ore, patru şoferi au fost prinşi cu viteze de peste 100 de kilometri pe oră într-una dintre cele mai periculoase zone din Capitală. Este vorba despre Splaiul Unirii, porţiunea dintre Târgul Vitan şi Centura Bucureşti, unde limita de viteză este de 60 de kilometri pe oră. Viteza cea mai mare înregistrată sâmbătă pe acest tronson de drum este de 130 de kilometri pe oră, iar cel care se afla la volan va rămâne pieton pentru 90 de zile.

"Se acţionează pentru menţinerea unui climat de siguranţă publică pe arterele din Bucureşti. Astăzi, în jurul orelor 16.30, a fost depistat un conducător auto care se deplasa din direcţia Podul Vitan către Pasajul Mihai Bravu, pe sensul de intrare în Bucureşti. Aparatul radar l-a surprins cu viteza de 130 de kilometri pe oră. I s-a aplicat o amendă contravenţională de 945 de lei şi sancţiunea complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pentru 90 de zile”, a declarat comisarul-şef Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere Bucureşti, pentru News.ro.

În urmă cu două săptămâni, doi şoferi au murit după ce maşinile în care se aflau au plonjat în râul Dâmboviţa. Primul accident, în urma căruia a murit o femeie în vârstă de 26 de ani, a avut loc în dimineaţa de 26 februarie, în zona Vitan. O zi mai târziu, o altă maşină a căzut în râul Dâmboviţa, tot în zona Vitan. Şoferul maşinii a murit, iar soţia şi fiul acestuia au fost răniţi grav şi au fost internaţi în spital.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.