Un tânăr de 20 de ani, din judeţul Bacău, a fost prins de radar pe DN 2 E 85 în timp ce conducea cu 219 kilometri la oră. Tânărul se afla la volanul unui bolid şi se îndrepta spre casă când a fost oprit de către poliţiştii din Buzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, Mihail Drăghiciu, tânărul de 20 de ani, din judeţul Bacău, a fost prins de radar pe DN 2 E 85, în afara localităţii Grebănu.

Tânărul care se afla la volanul unui autoturism Audi A 8 a fost filmat de radar cu 219 km la oră, în timp ce se îndrepta spre casă. El a fost oprit de poliţiştii de la Serviciul Rutier care i-au ridicat permisul în vederea suspendării pentru 90 de zile şi l-au amendat cu 1.305 lei.

Tânărul s-a conformat, semnând procesul-verbal.

Conform reprezentanţilor IPJ Buzău, aceasta este cea mai mare viteză surprinsă de radar anul acesta pe o şosea din judeţul Buzău.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.