Un bărbat din judeţul Olt a fost prins de poliţiştii din Craiova în timp ce conducea maşina având o alcoolemie de 2,34 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şoferul, în vârstă de 30 ani, din comuna olteană Găvăneşti, conducea un autoturism Dacia pe strada Aleea 1 Castanilor din cartierul craiovean Craioviţa Nouă. Bărbatul căuta o adresă pentru a ajunge la un prieten, însă a fost oprit de un echipaj de la Secţia 5 Poliţie. 

"Întrucât acesta emana miros de alcool, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 2,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost dus la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului de Urgenţă Craiova unde i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei", a declarat Amelia Barbu, ofiţer de relaţii publice la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj. 

Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului pentru conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.