Un şofer fără permis a fost prins de poliţişti după o urmărire în Craiova, el oprindu-se cu maşina într-un gard şi încercând să scape de oamenii legii sărind într-o curte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, sâmbătă seara, un echipaj format din poliţişti din cadrul Secţiei 2 Craiova a observat pe strada Dunării un autoturism care se deplasa sinuos şi care la vederea maşinii de poliţie a mărit viteza. 
“Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei de poliţie în funcţiune, pe mai multe străzi din Craiova.Urmărirea s-a finalizat la intersecţia străzilor Arnota cu strada Corcova, din Craiova,  unde conducătorul auto a pierdut controlul volanului, a intrat cu autoturismul în gardul unui imobil de pe strada Corcova, iar ulterior, pentru a-şi asigura scăparea, a escaladat gardul, fiind depistat însă imediat de poliţişti în curtea imobilului respectiv”, se arată în comunicatul IPJ Dolj. 
Poliţiştii au stabilit că bărbatul are 37 de ani, este din Craiova şi nu deţine permis pentru nicio categorie de vehicule. 
De asemenea, el a refuzat atat testarea cu aparatul alcooltest, cât şi recoltarea de probe biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma evenimentului nu au fost persoane rănite,  ci doar pagube materiele.
Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.