Un şofer de 21 de ani a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea maşina cu o viteză de 201 km/oră pe DN 56A, în apropierea localităţii Vânju Mare din judeţul Mehedinţi. Pe acelaşi sector de drum, alţi doi şoferi rulau cu 152 şi 158 km/oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 28 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Vânju-Mare au depistat, în trafic, un tânăr de 21 de ani, care conducea un autoturism pe DN 56 A, în afara localităţii Vânju Mare, având o viteză înregistrată de 201 km/h. La scurt timp, un alt conducător auto de 51 de ani, a fost depistat, în trafic, de poliţişti, în timp ce conducea un autoturism DN 56 A, în afara localităţii Vânju Mare, având o viteză de 152 km/h. Totodată, în aceeaşi zi un alt conducător auto de 48 de ani, a fost depistat, în trafic, de poliţişti, în timp ce conducea un autoturism pe DN 56 A, în afara localităţii Rogova, având o viteză de 158 km/h”,  a transmis IPJ Mehedinţi.
 
Şoferul de 21 de ani a fost amendat cu 2900 de lei şi i-a fost suspendat permisul de conducere 120 de zile.
 
De asemenea, ceilalţi doi loferi au fost amendaţi, iar ca măsură complementară, le-a fost suspendat permisul auto, pentru o perioadă de 90 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.