Un şofer cu permisul suspendat a fost urmărit de poliţiştii doljeni după ce nu a oprit la semnal. În timpul urmăririi conducătorul auto a lovit două maşini oprite la semafor, în Craiova. Nu au fost persoane rănite în urma evenimentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii din Craiova au făcut semnal pentru oprirea unui autoturism, pe strada Nicolae Titulescu din Craiova, dar şoferul nu s-a conformat şi a mărit viteza de deplasare. 
 
“Poliţiştii au procedat la urmărirea autoturismului cu autospeciala de poliţie avand semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, urmărirea finalizandu-se la intersecţia cu strada Doljului, unde autoturismul a intrat în coliziune cu două autoturisme oprite la culoarea roşie a semaforului. În urma evenimentului rutier, au rezultat doar pagube materiale”, a transmis, marţi, IPJ Dolj. 
 
Sursa citată menţionează că şoferul a fost imobilizat de poliţişti şi condus la sediul poliţiei pentru audieri. Oamenii legii au stabilit că este vorba de un tânăr de 21 de ani din comuna Podari care are permisul de conducere suspendat.  
 
El a fost verificat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
 
Bărbatul este cercetat petnru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.