Un bărbat a fost dus la Secţia 5 de Poliţie din Capitală după ce, fiind oprit în trafic de poliţişti, le-a adresat injurii agenţilor, împreună cu soţia sa, pasageră în autoturism. Şoferul a devenit recalcitrant după ce poliţiştii au vrut să îl sancţioneze contravenţional întrucât nu putea prezenta actele maşinii, arată Poliţia Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Capitalei, un echipaj al Secţiei 5 Poliţie, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a oprit în trafic, joi, regulamentar, un autoturism înmatriculat în străinătate. Conducătorul auto a prezentat documentele sale, dar nu a prezentat niciun document al autoturismului, invocând diverse motive.

În acest sens, poliţiştii au procedat la întocmirea unui proces-verbal de sancţionare contravenţională, conform OUG 195, cu privire la lipsa documentelor.

Conform sursei citat, la acel moment bărbatul a devenit recalcitrant şi a început sa adreseze injurii poliţiştilor, la fel procedând şi pasagera din autoturism, soţia sa.

Bărbatul a fost imobilizat şi dus la secţia de Poliţie, soţia acestuia fiind sancţionată contravenţional conform legii 61/1991, mai arată Poliţia Capitalei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.