Un şofer din Bucureşti, oprit, luni, de poliţişti pentru o verificare de rutină, a devenit agresiv, fiind necesară escortarea sa la secţia de Poliţie. La verificări, poliţiştii au aflat că bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, în jurul orei 13.00, poliţişti din cadrul Secţiei 4, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au solicitat unui conducator auto să prezinte documentele de identitate, precum şi declaraţia pe propria răspundere sau adeverinţa, conform prevederilor Ordonanţelor Militare. Conducătorul auto a refuzat şi a manifestat un comportament agresiv, fapt pentru care a fost imobilizat şi condus la sediul subunităţii de poliţie. Din verificări a rezultat că acesta circula pe drumul public având suspendat acest drept”, a trasmis, luni, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că  cercetările sunt continuate de Secţia 4 Poliţie sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul având acest drept suspendat.

De asemenea, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu suma de 5.000 lei, conform prevederilor Ordonanţelor Militare privind restricţionarea circulaţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.