Un tânăr de 25 de ani din localitatea Avrig, judeţul Sibiu, a fost reţinut de poliţişti, fiind suspectat că a atacat vânzătoarea unei case de schimb valutar şi de amanet din localitate şi a sustras bunuri şi bijuterii în valoare de 6.600 de lei. Tânărul a fost identificat şi prins la patru zile de la comiterea faptei, dar prejudiciul nu a fost încă recuperat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri seară, de reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu, un tânăr de 25 de ani din localitatea Avrig este suspectat că a atacat vânzătoarea unei case de schimb valutar şi amanet din localitate şi a sustras bunuri şi bijuterii, în valoare de 6.600 de lei.

Fapta a fost comisă luni, la amiază, iar poliţiştii au reuşit identificarea şi prinderea suspectului, patru zile mai târziu, fără a fi recuperat şi prejudiciul.

Faţă de persoana în cauză a fost luată măsura reţinerii 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând ca, sâmbătă, tânărul să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Acesta riscă o pedeapsă cuprinsă între 3 – 10 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.