Un tânăr de 25 de ani din Sibiu este acuzat de procurori că, aflându-se sub influenţa drogurilor, şi-ar fi ucos tatăl. Tânărul a fostb reţinut pentru 24 de ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 23.10.2023, ca urmare unui apel la SNUAU 112, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor”, anunţă, luni, Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Procurorii precizează că, în noaptea de 22/23.10.2023, ”o persoană de sex masculin în vârstă de 25 de ani din municipiul Sibiu, aflată sub influenţa drogurilor, cu istoric de tulburări psihice şi pe fondul unor relaţii tensionate cu tatăl său, a exercitat acte de violenţă asupra acestuia, în timp ce se aflau în locuinţa comună situată în Municipiul Sibiu, producându-i leziuni care i-au determinat moartea”.

”Prin ordonanţa din data de 23.10.2023 a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu s-a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor (...) Prin ordonanţa din data de 23.10.2023 a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspect sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor”, au mai transmis procurorii.

Aceştia au precizat că, de asemenea, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinerea pentru 24 de ore a suspectului.

Potrivit presei locale, victima este fost director al Direcţiei Agricole Sibiu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.