Un tânăr de 23 de ani din municipiul Sibiu a murit, în urma loviturilor primite în urma unui conflict spontan, izbucnit în faţa unui bloc. El a fost găsit de echipajele de intervenţie cu lovituri la cap şi în stop cardio-respirator, însă nu a putut fi resuscitat. Un alt bărbat, agresat în timpul aceluiaşi conflict, a primit îngrijiri medicale. Suspectul de omor a fost prins şi reţinut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu a anunţat, duminică, faptul că a fost sesizat, sâmbătă seară, în jurul orei 22,00, prin apel 112, că un bărbat ar fi decedat şi ar prezenta leziuni în zona capului, în faţa unui imobil din municipiul Sibiu.

”La faţa locului s-au deplasat poliţişti de investigaţii criminale, criminalişti, precum şi medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu, constatându-se că este vorba despre un tânăr în vârstă de 23 de ani, din municipiul Sibiu. Întrucât în urma examinării sumare a cadavrului s-a conturat suspiciunea rezonabilă că decesul ar fi survenit ca urmare a comiterii unei fapte cu violenţă, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, iar din primele investigaţii efectuate de către poliţişti, sub coordonarea procurorului de caz, a fost identificat şi prins un bărbat în vârstă de 56 de ani, din mun. Sibiu, bănuit că ar fi comis fapta pe fondul unui conflict spontan cu victima”, au transmis poliţiştii.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Trupul tânărului decedat a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării autopsiei.

Cercetările în acest caz continuă în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor comiterii faptei.

La rândul lor, reprezentenţii SAJ Sibiu au anunţat că au intervenit în cazul acestei agresiuni, produse pe strada Henri Coandă din Sibiu. Echipajul SAJ a observat un bărbat căzut în faţa blocului, el aflandu-se în stop cardio-respirator şi a iniţiat manevrele de resuscitare, iar în scurt timp au sosit şi echipaje de la ISU, continuând resuscitarea împreună.

”Din păcate, tânărul de 23 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, el fiind declarat decedat”, a precizat sursa citată. Ulterior, echipajul SAJ a transportat la spital un alt bărbat, de 56 de ani, care a fost agresat în acelaşi caz, el prezentând un traumatism facial şi de membru inferior.

Potrivit ISU Sibiu, acolo au intervenit şi două echipaje SMURD, împreună cu medicul de urgenţă şi un echipaj SAJ.

”Echipajele medicale au acordat primul ajutor unui bărbat neidentificat, găsit în stop cardio-respirator. Acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, din păcate fiind declarat decedat. Un alt bărbat, în vârstă de aproximativ 55 de ani, a primit asistenţă medicală de la echipajele SMURD, având un traumatism cranio-cerebral, dar a refuzat transportul la spital”, a arătat ISU Sibiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.