Un copil de 5 ani şi un bărbat au fost răniţi, marţi, într-un accident rutier produs pe DN 14 A, în judeţul Sibiu. Maşina în care se aflau victimele, condusă de un bărbat băut şi fără permis, s-a răsturnat. Alte două persoane au refuzat transportul la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii Biroului Rutier Mediaş intervin la un accident produs pe DN 14A, la ieşirea din municipiul Mediaş spre Blăjel. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Blăjel spre Mediaş, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Blăjel, pe fondul vitezei neadaptate, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile”, a transmis, marţi, IPJ Sibiu.

Sursa citată a precizat că doi pasageri, un minor în vârstă de 5 ani şi un bărbat în vârstă de 32 de ani, au suferit vătămări corporale şi au fost transportaţi la spital conştienţi.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Conducătorul auto nu deţine permis de conducere, iar testarea sa alcoolscopică a indicat un rezultat de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii acestui eveniment rutier”, au mai transmis poliţiştii, precizând că în zonă se circulă îngreunat.

La rândul lor, reprezentanţii SAJ au precizat că echipajul a asistat băiatul, care a suferit în urma accidentului o fractură de femur, traumatism facial, mai multe excoriaţii şi a fost transportat  împreuna cu tatăl la CPU Mediaş.

Echipajul ISU a transportat la spital bărbatul rănit, iar restul pasagerilor au refuzat transportul la spital.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.