Trei tineri, condamnaţi la câte 12 ani de închisoare pentru că au ucis în bătaie un bărbat de 56 de ani, din municipiul Sibiu, au fost prinşi de către poliţişti la doi ani de la comiterea faptei, fiind încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de către reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Sibiu, Compartimentul Urmăriri, au prins în municipiul Sibiu, trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 29 şi 31 de ani, pe numele cărora Tribunalul Sibiu a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru omor calificat şi tâlhărie calificată.

Potrivit documentului, fiecare dintre cei trei a fost condamnat la câte 12 ani de închisoare pentru că, la finalul lunii aprilie 2014, împreună cu un al patrulea bărbat, arestat încă din 29 aprilie 2014, "au săvârşit repetate acte de violenţă asupra unui sibian în vârstă de 56 de ani, provocându-i leziuni grave care au dus la decesul acestuia”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Totodată, agresorii i-au sustras victimei o sumă de bani.

"În prezent, cei trei bărbaţi identificaţi în cursul zilei de marţi sunt încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu”, se arată în document.

În 29 aprilie 2014, trupul unui bărbat în vârstă de 56 de ani a fost descoperit într-un apartament de bloc din municipiul Sibiu, procurorii stabilind că moartea a fost violentă.

"A fost o ceartă între mai mulţi bărbaţi, pe fondul consumului de alcool. Asupra victimei s-au descoperit mai multe leziuni produse prin lovire”, precizau, la momentul respectiv, procurorii.

În urma cercetărilor aceştia au stabilit că victima era chiriaşul unuia dintre cei patru făptaşi, iar conflictul a pornit pe fondul unor datorii mai vechi pe care bărbatul în vârstă le avea la proprietar.

Trei dintre suspecţi au fost prinşi la doar câteva ore de la anunţarea faptei, cel de-a patrulea fiind prins ulterior.

În primă fază, toţi cei patru au fost arestaţi preventiv, trei dintre ei fiind puşi în libertate înainte de finalizarea procesului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.