Trei persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce două maşini s-au ciocnit pe DN 7, în judeţul Sibiu. Şoferul unei maişini, nefiind atent, a pătruns pe contrasens şi a lovit o maşină condusă regulamentar. Doi dintre răniţi sunt încarceraţi, iar traficul în localitatea Tălmaciu este complet blocat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Elena Welter, a declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că un accident rutier s-a produs pe Drumul Naţional 7, în zona localităţii Tălmaciu.

”Un şofer care circula dinspre Tălmaciu spre Tălmaciu 2 a pătruns pe contrasens, în coliziune cu un turism condus regulamentar din sens opus. Cei doi şoferi şi un pasager din autoturismul vinovat sunt răniţi”, a declarat Elena Welter. 

Potrivit acesteia, şoferul care a provocat accidentul are 19 ani. 

La rândul lor, reprezentanţii ISU Sibiu au anunţat că două dintre victime sunt încarcerate şi se lucrează pentru scoaterea lor din maşină. 

Traficul în zona accidentului este complet blocat. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.