Trei persoane au fost transortate, miercuri, la spital, în urma accidentului produs pe DN 7, în localitatea Boiţa. Este vorba despre trei bărbaţi care au suferit multiple contuzii şi traumatisme, dar sunt conştienţi. Între timp, traficul turier a fost reluat în ambele sensuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ISU Sibiu, în urma accidentului de pe DN 7 au fost transportate la spital trei persoane.

Este vorba despre un bărbat 48 ani, care a fost încarcerat şi a suferit multiple traumatisme, un bărbat de 39 de ani cu traumatism de coloană cervicală, cealaltă victimă încarcerată, dar şi un bărbat de 49 ani cu contuzii uşoare.

Toţi cei trei sunt conştienţi şi stabili.

Între timp, poliţiştii au anunţat că traficul a fost reluat pe DN 7 în ambele sensuri.

În centrul localităţii Boiţa, pe DN 7, trei autoturisme s-au ciocnit, miercuri dimineaţă, fiind anunţate cel puţin cinci victime, dintre care două încarcerate.

ISU Sibiu a activat Planul Roşu de Intervenţie. Acesta a fost, însă, dezactivat când s-a constatat că numărul victimelor este mai mic decât cel estimat iniţial.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.